Tarinamme

Sahra Agribusiness Consulting Oy perustettiin vuonna 2012 kahden maatalousteknologian (nyk. agroteknologian) opiskelijan toimesta. Pitkä kokemus maataloudesta sekä opiskelun tuoma kiinnostus maatalouden teknologiseen puoleen ajoivat perustamaan konsultointiyhtiön, jotta maatalousala saisi tulevaisuudessa yhä parempia koneita, ohjelmistoja, palvelua sekä menetelmiä. Päätoimisen opiskelunkin ohella tämä kaksikko pysytteli ajan hermolla niin maatalouden kuin teknologiankin muutoksista, ja ideoita uusista menetelmistä syntyi.

Perustajilla molemmilla on pitkä kokemus maataloudesta sekä maatalouden koneista, toisella lihakarjatilan, toisella lypsykarjatilan pihoilta ja pelloilta. Molemmat myös jatkavat näiden yritystensä toimintaa, toinen Nilsiässä, toinen Ylitorniolla. Vahva ymmärrys ja kiinnostus suunnittelemiensa tuotteiden ja palveluiden tarpeista ja käyttöympäristöistä tekee Sahrasta parhaan kumppanin maatalousalaa palveleville yrityksille.

Luodaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut, jotka palvelevat myös nykyaikaisen maatalouden tarpeita mahdollisimman hyvin. Palvelemme kaikkia toimijoita, jotka haluavat tehdä tuotteita tai palveluita maataloussektorille.

Missiomme

Arvostamme kestävyyttä niin tuotteiden käyttöiän ja ylläpitokulujen, kuin myös oman toimintamme osalta.

Korkea laatu on meille muutakin kuin kestävyyttä. Korkea laatu on loppuun saakka mietittyjä ratkaisuita myös käytettävyyden osalta.

Sen lisäksi, että luonnollisesti kuuntelemme mitä asiakas haluaa, olemme jatkuvasti ajan hermolla myös loppukäyttäjien tarpeista.

Miten voimme auttaa?

Ota yhteys meihin. Me autamme sinua projektissasi eteenpäin.

“Törmäsimme usein koneisiin, joiden suunnittelu etenkin käytettävyyden osalta oli mielestämme jäänyt puolitiehen. Tiesimme, että pystyisimme suunnittelemaan niitä paremmin.”

Ville Koivisto
-Toimitusjohtaja,

Me autamme sinua ja yritystäsi, kun kehitätte tuotteita tai palveluita maatalouden tarpeisiin.