Kasvinsuojelukoulutus ja -tutkinto

Tarvitseeko yrityksenne työntekijät kasvinsuojelututkinnon tai -koulutuksen? Me teemme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kasvinsuojelukoulutuksia sekä järjestämme kasvinsuojelututkintoja. Ota yhteyttä, niin räätälöimme koulutuksen teidän tarpeisiin!

OTA YHTEYTTÄ

Kasvinsuojelukoulutus

Kasvinsuojelukoulutuksen tarkoituksena on opettaa osallistujille riittävät tiedot kasvinsuojeluaineiden turvallisesta käsittelystä, sekä muut kasvinsuojelututkinnon läpäisemiseen tarvittavat tiedot. Tämän lisäksi koulutus sisältää kohderyhmästä riippuvia osioita, jotka sisältävät juuri teidän kannalta taloudellisesti tärkeitä tietoja kasvinsuojelusta. Tällä hetkellä tarjoamme kasvinsuojelukoulutuksia maatalouskaupoille sekä viljelijöille. Kehitämme myös muille ammattikäyttäjille kohdennettuja koulutuksia.

Yhdistämme kasvinsuojelukoulutukseen tarvittaessa myös kasvinsuojelututkinnon.

Kasvinsuojelututkinto

Kasvinsuojelututkinto on pakollinen kasvinsuojeluaineita ammattitoiminnassaan käyttäville henkilöille. Ammattitoimintaa on muun muassa maataloudessa, metsätaloudessa, puutarhanhoidossa, viheralueiden hoidossa, golfkenttien hoidossa sekä tiestön ja rataverkoston ylläpidossa.

Kasvinsuojelututkinto vaaditaan myös kasvinsuojeluaineiden myyjiltä siten, että kussakin myymälässä on oltava paikalla vähintään yksi kasvinsuojelututkinnon suorittanut myyjä.

Ota yhteyttä, niin järjestämme teille kasvinsuojelututkintotilaisuuden. Halutessanne järjestämme ennen tutkintotilaisuutta kasvinsuojelukoulutuksen.

Katso lisätietoja Turvallisuus- ja kemikaaliviraston nettisivuilta

https://tukes.fi/kstutkinto