Konsultointi

Olipa teillä tarve sitten pienemmille teknisille suunnitelmille tai isoille laitoksille ja kokonaisten järjestelmien suunnittelulle, meiltä löytyy osaamista ja halua olla tekemässä niitä teidän kanssa. Luodaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut, jotka palvelevat myös nykyaikaisen maatalouden tarpeita mahdollisimman hyvin. Palvelemme kaikkia toimijoita, jotka haluavat tehdä tuotteita tai palveluita maataloussektorille.

Toiminnallisuuksien suunnittelu

Konseptien suunnittelu

Tekniset suunnitelmat

Prototyypit

Testaus

Markkinoille saattaminen ja lanseeraus

Projektien hallinta

Voitte ulkoistaa meille kokonaisten projektien toteuttamisen. Meiltä saatte projektien johdon sekä toteutuksen, ja tarvittaessa myös laatupäälliköt. Projektien omistajana teette toimeksiannon sekä hyväksytte projektisuunnitelman. Projektin aikana raportoimme teille säännöllisesti, jotta voitte tehdä päätöksiä projektin vaiheista sekä seurata projektin toteutusta.

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkasuunnitelumme lähtökohtana on loppukäyttäjän ymmärtäminen. Pienimmätkin yksityiskohdat ovat lopulta ratkaisevia teidän tuotteidenne menestykselle.

Hydrauliikka- ja automaatiosuunnittelu

Hydrauliikkasuunnitelussa joudutaan usein ottamaan huomioon myös koko koneen automaatio elektroniikkaa myöten. Oleellista on ymmärtää mitä toimenpidettä käyttäjä haluaa suorittaa, sen sijaan että käyttäjä tietää, mikä toimilaite toimenpiteen suorittaa. Sekä hydrauliikka että varsinkin elektroniikka mahdollistavat monipuolisten sekvenssien toteuttamisen.

Ohjelmistosuunnittelu

Maatilojen tuottama datamäärä on valtava, ja ilman datan tehokasta käyttöä parhaita mahdollisia päätöksiä on mahdotonta tehdä. Maatilojen toiminnan laaja ymmärtäminen mahdollistaa lukemattomien erilaisten sovellusten toteutuksen. Kaiken täytyy kuitenkin olla kytkettävissä automaattisesti myös tuotannonohjaukseen.

Etkö löytänyt etsimääsi? Kysy lisää meidän kumppaneista sekä verkostoista!