Projektinhallinta

Projektinhallinta

Projektin hallinta kulkee aina osana kokonaisuutta, joko tietoisesti tai tiedostamatta. Mitä jos kävisimme teidän kanssa yhdessä läpi projektin vaiheet; varmistetaan, että tavoitteet ovat saavutettavissa?

Varmistetaan laadunvalvonta ja etsitään oikeat alihankkijat joko teidän organisaation sisältä tai meidän kauttamme. Tehdään taloudelliset laskelmat perustuen juuri teidän todellisiin taustatietoihin.

Projektinjohto

Voitte ulkoistaa meille projektinjohdon tehtävät. Huolehdimme siitä, että teillä tilaajana on projektista koko ajan selkeä kokonaiskuva, oli projektin toteuttajana sitten teidän oma osasto tai kolmannen osapuolen toimija.

Projektinhallinnan ulkoistamisella voitte saada hyötyä myös ohessa mainituista aiheista.

Katso myös nämä:

T&K-projektin rahoitus
Tuotekehityspalvelut
Markkinointi & lanseeraus
Tutkimuspalvelut

Sahra on Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoaja.

Lue lisää!

Assistentit erilaisiin tehtäviin

Onko teillä jo projekti hyvin rullaamassa, mutta tarvitsette apukäsiä tekemään erilaisia projektitehtäviä? Meiltä löydätte maatalousalan ymmärtävän assistentin aina tunti- tai kuukausihinnalla.  Assistentin myötä saatte oikeastaan koko organisaatiomme osaamisen käyttöönne, sillä meillä koko tiimi osallistuu projektien tekemiseen! Saatte vähintään neljän maatalousalan asiantuntijan osaamisen edistämään teidän tarpeita, sillä meillä on tapana tuoda kaikkien osaaminen rakentavasti jokaisen projektin hyödyksi!

Miten voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme

“Innovaatiosetelin avulla pystyimme hankkimaan tuotekehityspalveluita lähestulkoon ilman omaa riskiä. Hakeminen ja raportointi oli helppoa Sahran avustuksella.”

Innovaatioseteli

Mitä jos haettaisiin teillekin Business Finlandin innovaatioseteliä?