Ota kaikki irti konsultista!

1. Ulkoista vastuuta

Konsulteilla on käytössään konsulttitoiminnan vastuuvakuutus. Tämä vakuutus mahdollistaa sen, että mm. suunnitteluvirheet korvataan konsultin vastuuvakuutuksesta. Samanlaista vakuutusta et pysty hyödyntämään, jos teet suunnitelmat itse. Sen päälle tulee tietenkin normaali vastuuvakuutus, joka kattaa mm. toisen omaisuudelle aiheutetun vahingon. Tämä on hyvä lisä mm. testaustilanteissa. Etenkin laajoissa tuotekehitysprojekteissa, jotka sisältävät muun muassa mekaniikkasuunnittelua ja niiden lujuuslaskentaa, kannattaa tämä vakuutuksen hyöty käyttää! Varmista, että käyttämälläsi suunnittelijalla on aina vastuuvakuutuksen lisäksi konsulttitoiminnan vastuuvakuutus!

2. Hanki useammat aivot

Käyttämällä suunnittelussa, tuotekehityksessä ja innovoinnissa konsulttitoimistoa, saat helposti käyttöösi huomattavan määrän ajattelukapasiteettia. Meillä nimittäin koko tiimi osallistuu aina jokaisen projektin tekemiseen, ja kaikilta pyydetään näkemyksiä kulloinkin työn alla oleviin kysymyksiin. Vaikka projektilla onkin aina yksi nimetty vastuuhenkilö,  se ei tarkoita, että vain yksi ihminen miettisi asiakkaan kannalta parasta ratkaisua. Vastuuhenkilö osallistaa aina kuhunkin kysymykseen muita tiimin jäseniä. Eri taustoista tulevat tiimin jäsenet huomaavat erilaisia yksityiskohtia. Tähän vaikuttaa muun muassa koulutustausta, työnkuva tiimissä, työkokemus konsultoinnissa, ikä ja kokemus maataloudesta. Aivan: Meillä jokaisella työntekijällä on kokemusta maatalouden eri tuotantosuunnista. Siksi Sahra on oikea kumppani maatalouden tuotekehitysprojekteihin.

3. Minimoi kiinteät kulut

Konsultin saat käyttöösi tuntihinnalla, ilman minimiveloituksia tai muuta koukkua. Konsulttitoiminnan palkkio voi toki perustua muuhunkin kuin tuntiveloitukseen, esimerkiksi kiinteään projektikohtaiseen palkkioon. Sopimukset ovat aina neuvoteltavissa niin hinnoittelun kuin muidenkin ehtojen osalta.

Teidän ei tarvitse hankkia useiden tuhansien eurojen hintaisia ohjelmistolisenssejä, tai sitoutua epävarmoina aikoina kuukausien mittaisiin työsopimuksiin. Konsulttisopimuksen päättyminen on aina neuvoteltavissa vapaasti, toisin kuin vaikkapa työsopimuksissa. Vakuutukset, mukaan lukien konsulttitoiminnan vastuuvakuutus, kuuluu aina hintaan.

+ Saat tuoreita ajatuksia

Käyttämällä asiansa tuntevaa konsulttia saat käyttöösi luottamuksellisesti ulkopuolisen asiantuntijan, joka kertoo näkemyksensä kaunistelematta. Konsultit käyttävät paljon aikaa kouluttautumiseen ja alan viimeisimpien uutisten seuraamiseen. He myös työskentelevät useissa projekteissa ja useiden erilaisten organisaatioiden kanssa. Konsultin tehtävänä on kertoa riippumaton näkemyksensä asioista. Ja sen konsultit myös tekevät, sillä konsulttien ei tarvitse kaunistella asioita työpaikka- tai esimies-alais-dynamiikan takia.