Innovaatioseteli

Innovaatioseteli

Onko projektisi uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia? Tarvitsetko siihen ulkopuolisen asiantuntijan testaus- tai mittauspalvelua tai selvityksen sen markkinakelpoisuudesta, tai jotain muuta apua? Hae Business Finlandin innovaatioseteliä, ja voit hankkia Sahran palveluja yhteensä 5000 euron arvosta!

Näin se toimii:
  1. Käydään konsultaatiossa yhdessä läpi, mikä yrityksesi tarve on ja millaiseen projektiin seteliä haetaan.
  2. Hae tukea Business Finlandin asiointipalvelussa. Sahra on koko ajan apunasi prosessissa ja hoitaa hakemuksen sisällön puolestasi.
  3. Myönteisen rahoituspäätöksen saatuasi voimme aloittaa projektin toteutuksen. Rahoituspäätös on voimassa 6 kuukautta sen myöntämisestä.
  4. Kun projekti on valmis, Sahra laskuttaa yritykseltäsi 1000 (+alv) euron omarahoitusosuuden ja innovaatiosetelillä rahoitettavan osuuden suoraan Business Finlandilta.
  5. Rahoituksen saaja laatii loppuraportin asiointipalvelussa viimeistään neljän kuukauden kuluttua päätöksen voimassaoloajan päättymisestä. Sahra täydentää raporttia tarvittaessa. Rahoituksen saaja lähettää loppuraportin Business Finlandiin.

Paikallinen yrityspalveluseteli

Sahra on myös Rovaniemen yrityspalvelusetelin palveluntuottaja.

Käynnissä oleva hakuaika on 1.9.–30.9.! Ota yhteyttä, niin katsotaan, sopisiko tämä rahoitusvaihtoehto projektiisi.

Mikä innovaatioseteli?

Business Finlandilta haettava innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv).

Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Miten voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme

“Innovaatiosetelin avulla pystyimme hankkimaan tuotekehityspalveluita lähestulkoon ilman omaa riskiä. Hakeminen ja raportointi oli helppoa Sahran avustuksella.”

Innovaatioseteli

Mitä jos haettaisiin teillekin Business Finlandin innovaatioseteliä?