Sahra > Ominaisuudet

"Törmäsimme usein koneisiin, joiden suunnittelu etenkin käytettävyyden osalta oli mielestämme jäänyt puolitiehen. Tiesimme, että pystyisimme suunnittelemaan niitä paremmin."

-Ville Koivisto, toimitusjohtaja-

Sahra Agribusiness Consulting Oy perustettiin vuonna 2012 kahden maatalousteknologian (nyk. agroteknologian) opiskelijan toimesta. Pitkä kokemus maataloudesta sekä opiskelun tuoma kiinnostus maatalouden teknologiseen puoleen ajoivat perustamaan konsultointiyhtiön, jotta maatalousala saisi tulevaisuudessa yhä parempi koneita, ohjelmistoja, palvelua sekä menetelmiä. Päätoimisen opiskelunkin ohella tämä kaksikko pysytteli ajan hermolla niin maatalouden kuin teknologiankin muutoksista, ja ideoita uusista menetelmistä syntyi.

Perustajilla molemmilla on pitkä kokemus maataloudesta sekä maatalouden koneista, toisella lihakarjatilan, toisella lypsykarjatilan pihoilta ja pelloilta. Molemmat myös jatkavat näiden yritystensä toimintaa, toinen Nilsiässä, toinen Ylitorniolla. Vahva ymmärrys ja kiinnostus suunnittelemiensa tuotteiden ja palveluiden tarpeista ja käyttöympäristöistä tekee Sahrasta parhaan kumppanin maatalousalaa palveleville yrityksille.